VIDEO// Primarul satului Floreni, BĂTUT de către angajații ”Avicola Floreni”

pjimage 2021 03 04t131021.884 POLITIC

Primarul satului Floreni, Ruslan Crețu, a fost agresat fizic în timpul unei întâlniri cu angajații fabricii de păsări ”Avicola Floreni”. Incidentul s-a produs pe 3 martie, anul curent. Imaginile video din timpul altercației, au fost postate pe o rețea de socializare de către Primăria Floreni.

Reprezentanții primăriei anunță că conflictul ar fi pornit de la niște lucrări de reparație privind instalarea unui contor la țeava de evacuare a apelor reziduale al Fabricii, iar la solicitarea de a sista temporar utilizarea sistemului de canalizare, primarul satului a fost agresat fizic de către paznici, angajați ai SRL Floreni, „iar muncitorii și reprezentanții Verdinoflor Prim nu au fost lăsați să-și facă lucrul.”

Totodată, primăria Floreni accentuează că fabrica avicola SRL Floreni a fost preîntâmpinată, conform legislației în vigoare, încă la data de 25 februarie despre desfășurarea lucrărilor de reparație de azi.

„Ne întrebăm, ce măsuri trebuie să întreprindem ca să avem voie să petrecem lucrări la sistemul canalizare, ce ne aparține? Să ieșim cu furcile??? De ce administrația publică locală din sat trebuie să ceara permisiunea de la niște nerușinați care nu achită bani pentru serviciile pe care le consumă mai bine de un an???”, se mai întreabă administrația publică locală. 

Deocamdată, primarul satului Floreni, Ruslan Crețu nu a depus o plângere la poliție.

sinteza.org

Lasă un răspuns