Platon și Iaralov, discuție la telefon: Candu și Andronachi sunt vizați

audio discutie iaralov ii explica lui platon cum plahotniuc face legea in moldova 1478507368 ACTUAL

Controverstatul om de afaceri, Veaceslav Platon, a fost înregistrat în timpul unei convorbiri telefonice cu Serghei Iaralov.

Veaceslav Platon a fost înregistrat în timpul unei convorbiri telefonice în timp ce îl întreba pe Serghei Iaralov, fostul vicepreședinte al PDM, ce răspunsuri să le ofere avocaților fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc în procesul de judecată dintre Victor și Viorel Țopa și Plahotniuc care se desfășura în acea perioadă în Olanda, scrie  ZdG.

Discuția dintre Veaceslav Platon și Serghei Iaralov ar fi avut loc în perioada 2015 – 2016, atunci când Victor și Viorel Țopa se judecau în Olanda cu fostul președinte al democraților Plahotniuc, acuzându-l că ar fi fost implicat în atacul raider asupra băncii comerciale „Victoriabank”.

Platon susține că înregistrarea a fost publicată pe internet încă în 2016, de către avocata lui din acea perioada, Ana Ursachi, și că această convorbire dintre el și Iaralov a fost parte a unui plan stabilit de el cu Victor și Viorel Țopa, pentru a demonstra cum Plahotniuc, potrivit lui Platon, a pus presiuni asupra sa pentru a nu depune depoziții în procesul de judecată.

sinteza.org

Lasă un răspuns

<.script data-host="https://weblog.md" data-dnt="false" src="https://id.weblog.md/js/id.js" id="ZwSg9rf6GA" async defer>