Analiză // PAS strânge la perete foștii prieteni ai Maiei Sandu

corneliu ciurea xl OPINII

PAS strânge la perete foștii prieteni ai Maiei Sandu, iar o nouă cedare a acestora ar echivala cu propria dispariție”, a constatat într-o analiză expertul politic Corneliu Ciurea.

„După ce am auzit declarația lui Igor Grosu despre respingerea ideii de coalizare a PAS-ului în cazul anticipatelor, înțelegem că formațiunea Maiei Sandu aspiră la rolul de singură primadonă în concertul forțelor de dreapta. Un fel de one man show. Această strategie de veșnică marginalizare a partenerilor i-a adus PAS-ului doar dividende. Partidul a crescut constant în detrimentul „bunilor” prieteni care s-au văzut frecvent împinși la marginea terenului de joc. De fiecare dată, însă, Năstase, Chirtoacă, Filat si chiar Usatai se conformau, având încredere probabil în bunul simț al „oamenilor buni”, a declarat analistul.

Totodată, Corneliu Ciurea consideră că „de data aceasta lucrurile să meargă invers.Foștii prieteni ai Maiei Sandu sânt strânși la perete si o nouă cedare ar echivala cu propria dispariție. Si nu cred că sunt sinucigași”.

sinteza.org

Lasă un răspuns