DOC// Clasamentul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante din Republica Moldova

bani ECONOMIC

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat un top al celor mai bine plătite joburi pe piața muncii în Republica Moldova, menit să ajute persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă. Lista a fost creată în conformitate cu declarațiile agenților economici și reflectă situația în domeniul angajărilor la etapa actuală.

Cel mai plătit loc de muncă, salariul de 25.000 – 27.000 de lei, declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) este pentru poziția de director de producție la o companie care își desfășoara activitatea în orașul Chișinău. Candidatul perfect are ca sarcini managamentul general al activităților de producție, organizare și controlul produselor fabricate. La baza cerințelor stă cunoașterea limbii ruse și ucrainești.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la o firmă care produce confecții textile. Pentru acest inginer salariul varianză între 10.000 și20.000 de lei, în dependență de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.

O altă companie oferă lunar 17.000 de lei. Aceasta este în căutarea a 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Compania elvețiană își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești.

Alt loc de muncă bine plătit este pentru un specialist cu experiență în asamblarea și montarea geamurilor termopan. Locul de muncă este în orașul Chișinău și se oferă până la 15.000 de lei.

12.000 vor fi oferiți pentru un tipăritor, un manager în domeniul marketingului, un medic stomatolog și un electromontor. Toate locurile de muncă vacante e necesar să fie ocupate de persoane cu experiență în domeniu.

11.000 de lei vor fi sursă de venit pentru șeful secției marketing și vânzări din cadrul unei vinării.

La mare căutare și în această lună sunt medicii, managerii, contabilii, tehnologii, electromontorii, sudorii, cusătorii cărora li se oferă un salariu de până la 10.000 de lei.

Salarii între 7.000 și 9.000 de lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: conductori, bucătari, tehnologi, vînzători, muncitori, etc.

Vezi mai jos lista companiilor și a celor mai bine plătite locuri de muncă vacante, înregistrate la ANOFM:

Clasament salarii by Sinteza on Scribd

sinteza.org

Lasă un răspuns