Și-a uitat promisiunea? Renato Usatîi încă NU a donat 1 milion pentru Filarmonica Națională

576x0 35c902275e9f23a3bc3173142e9f1fa7 jpg 6 a08a6561 POLITIC

Pe data de 24 septembrie curent, Filarmonica Națională a fost cuprinsă de flăcări și practic a fost mistuită de acel incendiu. Cum nefericitul incident a avut loc în ajunul alegerilor prezidenșiale, unii foști candidați s-au folosit de moment pentru a face promisiuni generoase.

Este și cazul liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, fost candidat pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova. Acesta a făcut un live a doua zi după incendiu chiar în fața Filarmonicii Naționale, făcând promisiunea că va dona 1 milion de lei pentru reconstrucția edificiului.

“Pentru că suntem în preajma campaniei electorale, iar donațiile sunt interzise, ceea ce este corect, voi transfera banii imediat după alegeri”, declara atunci Renato Usatîi.

Totuși alegerile prezidențiale s-au încheiat, Renato Usatîi pierzând cursa electorală în favoarea Maiei Sandu și a lui Igor Dodon care au acces în turul 2, dar donația pentru Filarmonica Națională așa și nu a făcut-o.

În schimb politicianul, care este și Primar al municipiului Bălți, a plecat după alegeri într-o vacanță exotică.

Echipa Sinteza.ORG a contactat exponenții Partidului Nostru pentru a afla de ce Renato Usatîi nu și-a onorat promisiunea, dar până acum nu am primit nici un răspuns.

sinteza.org

Lasă un răspuns