Andrei Năstase îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi! Care ar fi motivul

POLITIC

Liderul Platforma DA, Andrei Năstase, afirmă că îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi, după ce acesta a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții „candidați spoileri” din turul I al alegerilor prezidențiale, și că Andrei Năstase ar fi unul dintre aceștia.

Înainte de turul II al alegerilor prezidențiale, Renato Usatîi, afirma că planul lui Igor Dodon era ca Andrei Năstase să ajungă premier după prezidențiale. Andrei Năstase a declarat că totul a făcut parte dintr-o strategie, și că toate aceste declarații au fost minciuni.

Usatâi nu este primul care face asemena acuzații, m-am obișnuit cu asemnea lucruri. Toate astea fac parte dintr-o scenografie și de mine nu s-a lipit nicio etichetă. Laudele lui Igor Dodon în adresa mea a fost o strategie. Nu lucrez cu ipoteze, iar ipoteza care a fost promovată că ar exista înțelegri între Năstase și Dodon, și alte speculații. Acestea au fost exploatate atât de intens și printre oameni ca minciuni, informații toxice și fake news. Însă, se cunoaște că eu am fost primul care a depus denunțuri împotriva lui Dodon atunci când a fost nevoie. Atât de mult s-a manipulat în opinia publică”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA a declarat că i-ar fi expediat o scrisoare președintelui Partidul Nostru în care solicită ca cel din urmă să-și ceară scuze publice în urma declarațiilor făcute, iar în caz că acesta nu va întreprinde nici o măsură, va fi acționat în judecată.

sinteza.org

Lasă un răspuns