Unul zice DA, altul zice BA! Declarații contradictorii dintre Ion Ceban și Ion Chicu

ACTUAL

Chiar dacă într-o emisiune televizată, Ion Chicu, actualul prim-ministru a declarat că nu vom avea brad în acest an, se pare că primarul capitalei este de altă părere.

Ion Chicu a spus oamenilor să nu-și facă iluzii, pentru că din cauza pandemiei nu vom avea nici târg de Crăciun, nici brad și nici concerte.

Totodată, Ion Ceban, primarul Capitalei ne spune că vom avea brad în centrul capitalei. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ședințe cu pretorii.

Astfel, Ceban a solicitat ca în Parcul Catedralei, dar și în unele parcuri din sectoare să fie intalați brazi și elemente de Crăciun, pentru ca locuitorii să se poate bucura de sărbătoare.

Ion Ceban a punctat că locuitorii capitalei trebuie să se bucure de atmosfera de Crăciun. În fiecare sector, cetățenii vor putea să meargă la brad, pentru a simți magia sărbătorlor.

Amintim că ieri, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică au emis o hotărâre în care transmit cetățenilor că masca de protecție este OBLIGATORIE atât în spațiile închise, cât și în cele deschise.

sinteza.org

Lasă un răspuns