Deputat PAS apără interesele lui Plahotniuc, contra plată

live update briefing saptamanal organizat de partidul democrat declaratiile lui vladimir plahotniuc 1518515432 POLITIC

Deputatul PAS Dumitru Alaiba este acuzat de omul de afaceri Veaceslav Platon că ar apăra interesele lui Vlad Plahotniuc contra plată. Într-o postare pe Facebook, Platon s-a arătat mirat de interesul lui Alaiba față de situația de la “Moldasig”.

“Ultima dată când te-am văzut, te tăvăleai beat și drogat în cafeneaua „Propaganda”. Acum ești membru al unei facțiuni respectabile, dar, din ce îmi spun prietenii tăi, continui să fumezi marijuana. Pe tine te interesează soarta „Moldasig”, pe care Vladimir Plahotniuc a furat-o de la investitori și a falimentat-o. Tu ai depus un efort și ai scris cerere la Procuratură, asta chiar dacă nu faci diferență dintre Codul penal și Codul contravențional”, scrie Platon într-o adresare către deputatul Dumitru Alaiba.

Veaceslav Platon sugerează că deputatul Maiei Sandu a luat bani pentru această declarație. 

„Oamenii care cunosc situația reală din Parlament spun că o astfel de declarație din partea ta costă 1000 de euro. Dar eu nu vreau să cred în așa ceva. Nu vreau să cred că un membru PAS se ascunde în spatele valorilor europene pentru a-și face propriile interese, așa cum o făcea și Plahotniuc”, mai spune Platon.

sinteza.org

Lasă un răspuns