Când a vorbit Andrian Candu cu Vlad Plahotniuc! Unde se află acesta

POLITIC

Andrian Candu susține că ultima dată când a vorbit cu nașul său, Vladimir Plahotniuc, a fost acum o lună sau două și că nu știe în ce țară se află acesta. Liderul Pro Moldova a fost întrebat la Secretele Puterii dacă a vorbit cu Plahotniuc despre rezultatele alegerilor prezidențiale, transmite jurnal.md

„Nu am avut discuții de foarte mult timp. Când am ocazia să vorbesc foarte rar niciodată nu-l întreb unde e”, a menționat Andrian Candu, precizând că nu a discutat cu Plahotniuc nici despre faptul dacă acesta ar fi obținut cetățenia Turciei.

Totodată, Andrian Candu a dezvăluit că, acum o săptămână, s-a întâlnit întâmplător cu milionarul Vaja Jhashi, un om de afaceri apropiat lui Plahotniuc.

„Întâmplător ne-am intersectat cu Vaja Jhashi. A spus că demult nu a fost la Chișinău și că e ocupat cu afacerile. A fost o discuție de 2-3 minute la o frizerie”, a precizat Candu.

Precizăm că, acum trei zile, Procuratura Republicii Moldova a anunțat că primit răspuns din partea autorităților turce la cererea din 29 septembrie, de extrădare a fostului lider PDM, Vladimir Plahotniuc. Potrivit autorităților competente ale Turciei, Plahotniuc nu se mai află pe teritoriul țării.

sinteza.org

Lasă un răspuns