Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu

ppda 1132x670 3 POLITIC

Fracțiunea parlamentară Platforma Demnitate și Adevăr anunță că mâine va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu. Despre acest lucru a anunțat deputatul Chiril Moțpan, după ce astăzi, 18 noiembrie, un grup de veterani ai războiului de la Nistru au protestat în fața Ministerului de Interne(MAI) cerând demisia conducerii instituției.

Un grup de veterani ai războiului de la Nistru au protestat astăzi în fața Ministerului de Interne, cerând demisia conducerii instituției.

Mâine fracțiunea parlamentară Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului Pavel Voicu, una din piesele puternice ale lui Igor Dodon. Sistemul corupt urmează să fie demontat piesă cu piesă: dacă va cădea una, celelalte vor începe să se clatine. Acest lucru îl cunosc bine și celelalte personaje apropiate lui Igor Dodon, care fac tot ce pot pentru a-și menține controlul cel puțin asupra unor structuri.

(…) Primul pas pentru o țară normală este ca în funcțiile-cheie să avem oameni competenți și incoruptibili. Iar cei care s-au compromis trebuie să apară în fața justiției și să demonstreze în instanță dacă au comis ilegalități sau nu, nu să se spele pe mâini sau să insulte jurnaliștii independenți de investigație
“, a scris Moțpan pe pagina sa de Facebook.

Un grup de veterani ai războiului de pe Nistru au protestat în fața Ministerului de Interne. Manifestanții se declară revoltați de acțiunile poliției din ziua votului din 15 noiembrie și îi cer ministrului de interne Pavel Voicu să iasă în fața lor pentru a discuta.

sinteza.org

Lasă un răspuns