Reacția PAS după publicarea mai multor clipuri video, precum că Sandu ar plăti pentru vot

POLITIC

Partidul Acțiune și Solidaritate califică video-urile cu presupusa fraudare a votului în diasporă și cu implicarea transnistrenilor drept un fals. 

Maia Sandu și echipa PAS, îl acuză pe Dodon că ar apela la falsuri prin care încearcă să intoxice votul sincer al cetățenilor prin provocări și falsuri.

„Cerem oprirea imediată a provocărilor și a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu. Venim cu un apel către cetățeni, și din țară, și din diasporă: Fiți atenți! Printre dvs., inclusiv în diasporă, au fost plasate persoane care provoacă și înregistrează falsuri despre așa-zisa mită.

Mobilizarea fără precedent, sinceră și liberă a cetățenilor noștri din diasporă arată dorința imensă a moldovenilor de a-și exprima votul – un drept constituțional, iar încercarea de a destabiliza și a intoxica acest proces liber constituie o infracțiune.

Vom cere investigarea acestor falsuri, oriunde au fost fabricate, și tragerea la răspundere a făptașilor. Provocatorii for fi pedepsiți penal. Dragi cetățeni, ieșiți la vot!” se arată în comunicatul PAS.

Amintim că în urmă cu câteva ore a apărut un video cu un tânăr din Marea Britanie care susține că i s-ar fi propus 50 de lire pentru a o vota pe Maia Sandu.

sinteza.org

Lasă un răspuns