VIDEO- Martoră la un accident MORTAL, o tânără din Chişinău se filmează conducând cu peste 200 km/h

abcd ACTUAL

Se pare că mai sunt necesare zeci de decese ca oamenii legii să întreprindă careva măsuri pentru persoanele care conduc cu viteză.

Într-un filmuleț pe TikTok, pasagera automobilului AUDI care a fost implicată în primăvara acestui an într-un accident rutier pe strada Ismail cu Ștefan cel Mare, soldată cu decesul a 2 persoane își demonstrează din nou abilitățile de șoferiță.

Aceasta a postat un video în care fiind la volan, circulă cu peste 200 km/h pe un drum național care nu a fost la moment identificat.

Totodată, pe canalul său de TikTok, tânăra are postate mai multe filmulețe în care încalcă regulamentul circulației rutiere (RCR).

Amintim că pe data de 17 mai, tânăra a fost implicată într-un accident grav în centrul capitalei, care s-a soldat cu 2 decese și mai multe mașini avariate. Atunci un taximetrist, dar și pasagerul acestuia au decedat pe loc, iar alte 4 persoane au fost spitalizate.

Tânăra pe nume Anastasia, făcuse un live chiar înainte de impact, iar mai apoi de pe patul de spital, doar că ulterior canalul de TikTok a fost șters, inclusiv și filmulețele. Anterior ea a mai fost pedepsită contravențional pentru aceleași încălcări.

Șoferul automobilului de model AUDI care a provocat teribilul accident, a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare în penitenciar de tip deschis cu anularea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Ion

    interesant este daca are permis de conducere;)