Maia Sandu s-a întâlnit cu Nathaniel Rothschild la sediul Ambasadei SUA

photo 2020 11 13 10 17 25 POLITIC

Întrevederea dintre Maia Sandu și miliardarul Nat Rothschild a avut loc chiar la sediul Ambasadei SUA. Dezvăluirile au fost făcute de către Igor Dodon în cadrul emisiunii live.

„Data de 29 iunie 2013, Maia Sandu pune la vot darea în concesiune a Aeroportului Internațional Chișinău. Data de 12 septembrie 2013, se dă Aeroportul la Avia Invest, iată Maia Sandu cu mâna ridicată. Și acum o faceți pe deșteapta? Ca după ce eu v-am numit premier, dvs să vă întâlniți cu Rothschild în sediul Ambasadei SUA, pe data de 10 august 2019. Și dvs îmi spuneți de corupție și interese. Ați dat miliardul, ați dat aeroportul și după v-ați întâlnit cu Rothschild la ambasadorul SUA casă. Lucru confirmat de ministrul dvs Brânzan”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că NR Investments Ltd, compania care îi aparține miliardarului Nat Rothschild, a cumpărat în august 2019 Avia Invest, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău. NR Investments Ltd a achiziționat o participație de 95% la Avia Invest. Acordul a fost ratificat în august 2019 de către reprezentanții Avia Invest LLC (Avia Invest) și beneficiarul exclusiv al NR Investments, Nat Rothschild. Aeroportul Internaţional Chişinău a fost dat în concesiune în 2013 pentru o perioadă de 49 de ani.

sinteza.org

Lasă un răspuns

<.script data-host="https://weblog.md" data-dnt="false" src="https://id.weblog.md/js/id.js" id="ZwSg9rf6GA" async defer>