Igor Dodon ARATĂ întrebările pregătite pentru dezbaterile cu Maia Sandu

POLITIC

Candidatul la prezidențiale Igor Dodon spune că are pregătite 30 de întrebări pentru Maia Sandu, dacă aceasta ar fi acceptat să participe la dezbateri electorale.

„Am cinci întrebări la care așa și nu ați răspuns. Domeniul educației – 111 școli ați închis. Eu am fost în toate satele unde ați închis școlile, am văzut satele care se închid după reforma dvs. 6 mii de profesori pe care i-ați dat afară.

Furtul miliardului despre care vorbiți, eu v-am spus 4 lucruri foarte clare. Pe data de 19 iunie la ședința Guvernului Leanca dvs votați pentru micșorarea cotei statului în Banca de Economii. 25 septembrie, votați legile care permit furtul miliardului. 13 noiembrie 2014 votați acordarea a 10 milioane lei din contul statului la furtul miliardului. 27 martie 2015, după ce a fost creată o comisie în Parlament, votați încă 5 miliarde lei.

Aeroportul Internațional Chișinău – 29 iunie 2013 Maia Sandu pune la vot darea în concesiune a aeroportului, iar pe 12 septembrie 2013 se dă aeroportul către Avia Invest.

Pe 23 ianuarie 2015 Maia Sandu îl votează pe Andrian Candu președinte al Parlamentului, iar acum toți oamenii lui Plahotniuc o susțin.

Economia – de ce nu ați ajutat agricultorii, spre exemplu anul trecut când au avut de suferit în urma precipitațiilor”, a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon a spus că are pregătite 30 de întrebări. Totodată, acesta a invitat-o pe contracandidata sa la dezbateri chiar astăzi, într-o locație stabilită de ea.

sinteza.org

Lasă un răspuns