Echipa oamenilor buni? Primar iresponsabil o susține pe Maia Sandu

POLITIC

Primarul comunei Stăuceni, care o susține masiv pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din acest an, a fost cândva în gura presei pentru că a încălcat Codul Electoral al Republicii Moldova.

Culmea nesimțirii a fost atunci când în campania electorală din 2019, acesta a mers să-și facă agitație electorală chiar la o grădiniță unde a și adunat tot personalul și cadrele didactice pentru a ține discurs în fața acestora.

Echipa oamenilor buni? Primar iresponsabil o susține pe Maia Sandu

Acest lucru a indignat mai mulți părinți care au aflat că copii lor au rămas flămânzi și fără supraveghere din partea educatorilor:

„E o prostie nemaipomenită să mergi sa faci campanie electorală la grădiniță, cred că în goana pentru voturi politicienii uită de tot, chiar de lucru că singuri sunt părinți” a comentat un părinte care a dorit să rămână anonim.

„Copilul meu nu are drept de vot, e prea mic. Iar când dorește să privească animale interesante mergem la gradina zoologică, nu pot să înțeleg ce caută individul acesta la grădiniță” a comentat un alt părinte.

Amintim că nu doar legea și codul electoral interzice agitația electorală în instituțiile de stat mai ales școli și grădinițe, dar chiar Maia Sandu ca fost prim-ministru a interzis acest lucru. Se vede că membrii de partid și unii candidați nu au respect nici față de liderul lor, nici față de locuitorii orașelor și comunelor unde candidează. Menționăm ca nu e prima dată când candidații Blocului ACUM încălcă codul electoral și se folosesc obraznic de resurse administrative în timpul orelor de muncă.

sinteza.org

Lasă un răspuns