Igor Boțan: Maia Sandu nu vrea să participe la dezbateri din dispreț față de contracandidatul ei, ceea ce este o greșeală

1070772 5e1c9d81a2d13 1 OPINII

Refuzul liderei PAS, Maia Sandu, de a participa la dezbaterile electorale cu Igor Dodon este un mare rateu pentru ea. Opinia aparține analistului politic Igor Boțan și a fost exprimată în cadrul dezbaterii publice „Campania electorală în turul 1 și turul 2: afinități, deosebiri, efecte”, organizate de Agenția de presă IPN.

„Maia Sandu nu vrea să participe la dezbateri din dispreț față de contracandidatul ei, ceea ce este, din punctul său de vedere, o greșeală, dar rămâne de văzut impactul acestei acțiuni asupra alegătorilor”, a declarat analistul citat.

În opinia sa, turul doi al alegerilor prezidențiale este dominat de candidatul independent Igor Dodon.

„În turul doi al campaniei electorale se creează impresia că Maia Sandu este lipsă, iar Igor Dodon este extrem de activ, ceea ce vorbește despre calitatea echipelor, experților care-i consultă etc. Turul doi este foarte important pentru dezbateri, pentru că trebuie să lupți pentru cei care urmează să te considere un compromis mai bun”, mai spune Igor Boțan.

sinteza.org

Lasă un răspuns