Apelul diasporei din Italia: Țara noastră este în grav pericol și actualele alegeri reprezintă un moment crucial

EXTERNE

Diaspora moldovenească din Italia a lansat un apel de mobilizare către cetățeni ca să participe masiv la votare în cel de-al doilea tur de alegeri prezidențiale, ce se va desfășura duminică, 15 noiembrie. În mesaj, moldovenii din Italia susțin că „țara noastră este în grav pericol și actualele alegeri reprezintă un moment crucial pentru schimbarea lucrurile înspre bine”.

„Ne adresăm către toți cetățenii Republicii Moldova, indiferent de apartenență politică, etnică, religioasă și culturală, să participe și mai masiv la alegeri și să voteze pentru a continua și a duce la un bun sfârșit eliberarea țării de actualul regim și sistem mafiot. Vă rugăm să dați dovadă de responsabilitate față de viitorul nostru și al generațiilor viitoare prin participarea în masă la votul din 15 noiembrie curent. De asemenea, vă rugăm să contactați rudele, prietenii din Republica Moldova și din străinătate și să-i îndemnați să-și facă și ei datoria prin acordarea unui vot pentru schimbare. Mizăm mult și de această dată pe mobilizarea tinerilor și participarea lor la vot”, precizează Diaspora din Italia în apelul său.

Amintim că Ambasada Republicii Moldova în Italia a anunțat că pentru a corespunde exigențelor sanitare și optimizarea procesului electoral, adresele secțiilor de votare din orașele Milano, Bologna, Parma și Verona au fost schimbate.

sinteza.org

Lasă un răspuns