Andrei Năstase și Violeta Ivanov ar fi primit de la Dodon sume de peste 500 mii de dolari! Acuzațiile lui Renato Usatîi

POLITIC

Renato Usatîi a declarat în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții „candidați spoileri” de la aceste alegeri prezidențiale.

Conform celor spuse de liderul Partidului Nostru, care a prezentat în cadrul emisiunii, ar fi vorba despre doi candidați cu inițialele VI și AN, care ar fi primit a câte 560.000 de euro fiecare pentru o perioadă de 5 luni din care 3 luni pre-electorale și 2 electorale.

„Candidați spoiler, doi, perioada de 5 luni, fiecare candidat spoiler o primit câte 560.000 de Euro. În total 1 120 000 de Euro. Merge vorba de doi candidați, un candidat cu abreviatura V.I. și altul cu abreviatura A.N. Deja care-i V.I. și A.N. vedem în zilele următoare.” a declarat Usatîi.

Renato Usatîi a prezentat informația ca fiind documente în posesia cărora ar fi intrat recent.

Jurnalistul Alex Cozer a intervenit și a întrebat dacă candidații „spoiler” sunt Andrei Năstase și Violeta Ivanov, deoarece ei sunt singurii a căror inițiale corespund celor declarate de Usatîi. Politicianul nu a infirmat și nu a confirmat informația.

Din totalul celor opt candidați înscriși la alegerile prezidențiale, doar doi candidați au inițialele VI și AN, fiind Violeta Ivanov, candidatul Partidului ȘOR și Andrei Năstase, candidatul Platformei DA.

sinteza.org

Lasă un răspuns