Sute de oameni au mers într-un marș în susținerea lui Dodon la Bălți

POLITIC

Câteva sute de oameni au mers astăzi într-un marș în susținerea candidatului independent Igor Dodon la Bălți. Îmbrăcați în veste roșii, oferite de către Partidul Socialiștilor și cu ziare de campanie în mâini, alegătorii au mărșăluit pe străzile principale din Capitala de Nord a țării. Aceștia au spus că  s-au alăturat manifestației pentru că vor pace și sunt contra fascismului. La eveniment au participat și deputați socialiști.

Oamenii au pornit în marș pe una din străzile principale ale orașului Bălți. Pe toată durata traseului, aceștia au scandat că sunt împotriva fascismului, susțin limba rusă și cea moldovenească și  doresc să sărbătorească și în continuare Ziua Victoriei din 9 mai. Alegătorii purtau măști, veste și scurte roșii, cu inscripția – Igor Dodon, președinte responsabil.

La eveniment au participat și câțiva deputați socialiști.

Deputatul socialist Alexandr Nesterovski a declarat că au mers acolo ca să împartă ziare, să informeze oamenii, dar totodată s-a arătat sigur de victorie. Acesta a spus că oamenii au venit singuri la manifestație, fără a fi aduși organizat.

sinteza.org

Lasă un răspuns