Reacția PAS după retragerea PDM de la guvernare și mesajul transmis de Partidul Nostru

sandu usatii 1 POLITIC

Partidul „Acțiune și Solidaritate” a venit cu o reacție după ce Partidul Nostru și-a îndemnat alegătorii să voteze împotriva lui Igor Dodon și anunțul PDM privind retragerea miniștrilor de la guvernare.

„Nimeni și nimic nu poate opri voința poporului de schimbare. Dodon a rămas singur. Presiunile, șantajul, amenințările, minciunile și banii murdari nu mai ajută. Salutăm decizia Partidului Nostru de a-și îndemna alegătorii să voteze contra lui Dodon. De asemenea, am luat act de decizia Partidului Democrat de a se retrage de la guvernare. Dodon a fost părăsit de toți și este tot mai slab și mai disperat. Nimeni nu mai vrea să aibă de a face cu un personaj toxic, iresponsabil, corupt și mincinos. Este un semn clar că regimul lui Dodon a suferit un eșec lamentabil, așa cum este soarta tuturor regimurilor care își bat joc de oameni”, se arată într-un comunicat al PAS.

Menționăm că Partidul Democrat își va retrage reprezentanții din Guvern imediat după învestirea în funcție a viitorului președinte, potrivit unei decizii luate astăzi de Biroul executiv lărgit al formațiunii.

PD a chemat partidele parlamentare „autentice” la dialog pentru a identifica o formulă de guvernare. În privința alegerilor prezidențiale, liderul PDM, Pavel Filip a declarat că-și menține neutralitatea.

sinteza.org

Lasă un răspuns