Veaceslav Platon se va adresa în instanță în urma acuzațiilor făcute de Maia Sandu

POLITIC

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a spus că se va adresa în instanță în urma acuzațiilor făcute de către candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la prezidențiale, Maia Sandu. Lidera PAS  a declarat în cadrul unui briefing de presă Veaceslav Platon ar pune la cale o nouă schemă pentru a mai fura un miliard, iar Igor Dodon l-ar ajuta în asta.

„Ceea ce spune Maia Sandu este grețos. Acestea sunt metodele lui Vladimir Plahotniuc. Îmi pare rău că ea a preluat metodele lui de conducere a rafalelor politice. Îmi pare foarte rău că în această țară  politicienii nu au învățat nici o lecție din perioada lui Plahotniuc. Lucrurile pe care el le-a pus la cale sunt viabile datorită politicienilor care preiau puterea. Ei folosesc toate metodele pentru a ajunge la putere și asta este foarte trist.
Îmi pare rău că aud aceasta de la omul pentru care eu am suferit. Am fost bătut în celulă pentru a depune mărturii false împotriva ei, dar nu am făcut asta și niciodată nu aș face-o, chiar dacă mi-au fost oferite mai multe beneficii. Ceea ce spune ea este un fals și ea știe asta. Pentru mine asta este un șoc și eu nu înțeleg care este viitorul acestui stat”, a spus Veaceslav Platon.

Controversatul om de afaceri a spus că se va adresa în instanță în urma acuzațiilor făcute de Maia Sandu și va solicita ca Președinta PAS să poarte răspundere pentru declarațiile vădit false.

sinteza.org

Lasă un răspuns