Igor Dodon în rol de Cupidon! A ajutat un cuplu să se reunească în ciuda pandemiei – VIDEO

ACTUAL

Povestea de dragoste dintre doi tineri a fost pusă pe stop de pandemie, iar planurile de nuntă aproape date peste cap. Mireasa a rămas blocată în țara ei, Federația Rusă și nu i se permitea să vină în Republica Moldova, unde o aștepta viitorul său soț. Neștiind unde să mai apeleze, Alexandru a înregistrat o adresare video și a expediat-o șefului statului, Igor Dodon.

În adresarea video, tânărul spune că totul este pregătit pentru nuntă, doar că mireasa nu poate ajunge acasă, în Moldova, din cauza restricțiilor.

Astăzi, 6 noiembrie, cei doi tineri îndrăgostiți au mai expediat un mesaj la emisiunea lui Igor Dodon, în care îi mulțumesc că i-a ajutat să fie împreună și îl invită la nuntă:

„Oamenii cred că să ajungi la urechea președintelui ar fi ca un câștig la loterie, dar exemplul nostru demonstrează că nu e chiar așa. Mulțumim mult că ne-ați ajutat și acum suntem împreună. Vom fi fericiți decă ne veți onora cu prezența la nuntă”, au spus tinerii.

Igor Dodon a mulțumit tinerilor și le-a promis că își va găsi timp împreună cu Prima Doamnă să meargă la nunta celor doi și i-a îndemnat să îl ajungă din urmă și să facă trei copii sau mai mulți, pentru că atâția ar avea el.

sinteza.org

Lasă un răspuns