Când și unde vor avea loc dezbaterile electorale dintre Maia Sandu și Igor Dodon

dodon sandu 1 POLITIC

Igor Dodon și Maia Sandu, cei doi candidați la alegerile prezidențiale, ar urma să se întâlnească miercuri, 11 noiembrie, la unica dezbatere electorală din campania electorală pentru turul doi de scrutin.

Anunțul a fost făcut de candidatul Igor Dodon în această dimineață, iar purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate, Aurica Jardan a confirmat acest lucru.

Potrivit lui Igor Dodon, dezbaterea ar urma să aibă loc în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova, iar staff-urile electorale ale celor doi candidați discută în prezent pentru a pune la punct detaliile.

Dezbaterea ar urma să aibă loc miercuri, 11 noiembrie, la ora 19:00. Cu toate acestea, nu au fost puse la punct încă toate detaliile.

Anterior, președintele în exercițiu Igor Dodon a propus organizarea a două dezbateri electorale „pe teren neutru” – una la Moldova 1 și alta la Academia Studii Economice.

Maia Sandu a replicat că unica dezbatere pe care trebuie să o aibă Igor Dodon este cea „cu procurorii” și a anunțat că va participa la o singură dezbatere cu oponentul său „din respect pentru cetățeni”.

sinteza.org

Lasă un răspuns