Igor Dodon: lui Plahotniuc și Candu le este convenabil un președinte ca Maia Sandu pentru a scăpa de răspundere penală

POLITIC

Pentru Andrian Candu și Vladimir Plahotniuc le este convenabil ca Maia Sandu să fie președinte al țării, pentru ca așa le va fi mai simplu să scape de justiție pentru fărădelegile săvârșite. Afirmația a fost făcută de Igor Dodon la TV8.

”Candu o apără acum aprig pe Maia Sandu și încearcă să o ajute. De ce? Pentru că în toți acești ani, până noi nu am luat frâiele puterii, în noiembrie 2019, nimeni nu s-a ocupat serios de ei, de Candu, nănașul său. Dar după ce a venit procurorul general independent desemnat de mine imediat a fost pus sechestru pe activele de peste hotare ale lui Plahotniuc.

Lor le este convenabil ca Maia Sandu să fie președinte pentru că așa cred că le va fi mai simplu, pentru că ea este un politician slab, pentru că atunci când trebuia să apărăm Aeroportul, Maia Sandu s-a întâlnit cu Rothschild.

Acest lucru a fost confirmat și de fostul ministru al Economiei. Candu la fel s-a întâlnit anul trecut cu Rothschild în Israel. Văd cum acum ei depun eforturi și fac tot posibilul ca să crească șansele Maiei Sandu pentru victoria la prezidențiale”, a declarat Dodon. 

Amintim, că Andrian Candu a declarat anterior că atât în primul, cât și în al doilea tur o va susține pe Maia Sandu.

sinteza.org

Lasă un răspuns