Batrâncea A SESIZAT Procuratura despre acțiunile deputatului PAS la Varnița

vlad POLITIC

Deputatul PAS, Igor Grosu, s-ar putea alege cu un dosar penal pentru că le-a blocat accesul moldovenilor din stânga Nistrului la urnele de vot. Socialistul Vlad Batrîncea a depus o sesizare la Procuratura Generală și a cerut ca toți cei, care au încălcat dreptul constituțional al cetățenilor Republicii Moldova să fie trași la răspundere.

“Toți cetățenii țării sunt egali în fața legii și toți trebuie să respectăm cu strictețe spiritul și norma legală. La fel, toți cetățenii Republicii Moldova trebuie să fie tratați egal. În data de 1 noiembrie, întreaga țară a asistat la acțiuni brutale și ilegale din partea unui grup restrâns de persoane, din care a făcut parte și deputatul PAS, Igor Grosu. Deputatul, ajutat de câteva persoane, a blocat un drum public, a blocat traficul rutier și a împiedicat libera circulație a persoanelor pe teritoriul țării noastre. La fel, deputatul Grosu, cu suportul unui grup mic de persoane, au blocat și au încălcat dreptul la vot al cetățenilor Republicii Moldova, drept prevăzut de Constituție”, spune Bătrâncea.

Totodată, deputatul PSRM spune că Igor Grosu și-ar fi permis să lanseze acuzații defăimătoare în adresa transnistrienilor, numindu-i separatiști.

sinteza.org

Lasă un răspuns