Andrei Năstase: „Am făcut lucruri bune și Republica Moldova nu mai este așa cum era acum doi ani”

POLITIC

Biroul Politic al Platformei Demnitate și Adevăr a decis să revină la toate inițiativele formațiunii, inclusiv proiectele de înfrățire a comunității cu localitățile din România. Despre aceasta anunță liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-o intervenție live pe o rețea de socializare, transmite CURENTUL.

Andrei Năstase a punctat că el „continuă să muncească”. „Mai avem și multe alte proiecte în elaborare – chiar astăzi (n.r. – 4 noiembrie) Alexandr Slusari și Dinu Plîngău au finalizat formalitățile pentru a depune proiectul de modificare a Constituției, în așa fel încât pensiile și salariile să nu fie mai mici decât minimul de existență. Sper că, ceilalți deputați vor susține inițiativa noastră. Noi continuăm să muncim”, spune Andrei Năstase.

Totodată, liderul Platformei DA a îndemnat oamenii să iasă masiv la vot și să „înceteze râcâiala pe rețelele de socializare”:

”Nu vă lăsați descurajați, am făcut lucruri bune împreună și datorită vouă Republica Moldova nu mai este așa cum era acum doi ani. Poziția noastră oficială a rămas aceeași, noi suntem ceea ce spunem și ce trebuie să facem! Mergem înainte pentru că altfel nu se poate. Pur și simplu nu se poate!”

sinteza.org

Lasă un răspuns