Tânără de 17 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Chişinău! Victima este în stare gravă

ACTUAL

O tânără de 17 ani a fost lovită puternic de o maşină pe o trecere de pietoni din Chişinău. Victima a fost transportată la spital în stare gravă, iar medicii luptă pentru viaţa ei.  Accidentul s-a produs chiar sub ochii unui agent de patrulare care dirija circulaţia rutieră.

Accidentul s-a produs, ieri, pe bulevardul Constantin Negruzi, în apropierea Gării Feroviare. Momentul impactului a fost filmat de o cameră de bord a unei maşini, iar imaginile au fost postate pe o reţea socială. Agentul de patrulare aflat în preajmă şi unii trecători i-au acordat primul ajutor. În scurt timp, a venit ambulanţa şi a preluat victima.

Potrivit medicilor, fata e internată în stare gravă în secţia reanimare a Institulului de Medicină urgentă. Ea este este în comă, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.  Potrivit poliţiei, şoferul de 69 de ani, care se afla la volan, a încălcat regulile de circulaţie. El este cercetat penal în stare de libertate. Oamenii legii spun că şoferul va fi pesepsit în funcţie de rănile cauzate victimei.

sinteza.org

Lasă un răspuns