Membru al Platformei DA: „De ce diaspora ne decide viitorul”?

andrei nastase si iana verber 1000 POLITIC

Chiar dacă ieri Andrei Năstase a spus ferm că o va susține pe Maia Sandu în turul II de scrutin, se pare că astăzi și-a schimbat poziția.

O susținătoare aprigă a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr îl contrazice în totalite pe Președintele partidului, Andrei Năstase. Astfel, tânăra Iana Verber a scris într-o postare pe Facebook că nu o va susține pe Maia Sandu în turul II care vor avea loc pe data de 15 noiembrie:

Membru al Platformei DA: "De ce diaspora ne decide viitorul"?

”Câteva cuvinte despre alegeri. Candidatul nostru oricum a câștigat corect. Nu a dat mită și nu a cumpărat voturi. Eu nu înțeleg și nici nu vreau să înțeleg de ce diaspora decide cine trebuie să ne conducă țara, atâta timp cât nu trăiesc aici. Probabil reacția mea este una contradictorie cu poziția PPDA, dar eu nu o voi susține în turul II pe Maia Sandu. Părerea mea despre ea nu este nici pe departe una pozitivă. Noi nu ne lăsăm bătuți și mergem înainte”, a scris tânăra pe Facebook.

La final de postare, aceasta a ținut să mulțumească celor 3 % care l-au susținut pe Andrei Năstase, după care l-a etichetat în postare și a postat o poză cu Președintele PPDA.

sinteza.org

Lasă un răspuns