Unul din liderii PUN părăsește partidul: Am așteptat să se încheie campania electorală

POLITIC

Prim-vicepreședintele Partidului Unității Naționale (PUN), Vlad Țurcanu, a anunțat în această seară să părăsește partidul și își încheie activitatea politică.

Acesta spune că a așteptat să se încheie campania electorală pentru a face public acest lucru, colegii fiind anunțați cu 2 zile în urmă despre decizia sa.

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte.Le mulțumesc tuturor oamenilor care au avut încredere în mine și îi rog să mă scuze pe cei pe care i-am implicat în treburi de care acum sunt nevoit să mă despart. Rămân, bineînțeles, în spațiul public, pentru a promova valorile în care cred și care fac parte din mine”, a anunțat Vlad Țurcanu.

Începând cu anul 2012, Vlad Țurcanu a deținut funcția de purtător de cuvânt și consilier pentru comunicare al președintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Pe 21 ianuarie 2016 și-a dat demisia din calitate de purtător de cuvânt și consilier, iar la începutul anului curent acesta a fost investit în funcția de prim-vicepreședinte PUN.

sinteza.org

Lasă un răspuns