Igor Dodon: „Nu mai vorbiți de falsificări? Ne vedem la dezbateri”

POLITIC

Igor Dodon a făcut primele declarații după ce s-au numărat toate procesele verbale. Acesta s-a adresat concurenților electorali care au vorbit despre falsificarea alegerilor. Dodon a mai declarat că acei candidați care au vociferat faptul că alegerile au fost fraudate ar trebuie să-și ceară scuze.

„Faptul cum au avut loc acum alegerile este un răspuns pentru cei care acuzau de falsificări. Ar fi bine să-și ceară scuze de la instituțiile de stat. Rezultatul vă convine acum?”, i-a întrebat Dodon.

Cât despre votanții din diaspora Dodon a spus următoarele: „Noi cu toții am remarcat aseară că diaspora a fost foarte activă la aceste alegeri și putem spune că diaspora reprezintă, la modul real, un electorat paralel al Republicii Moldova. Acest electorat are propria viziune și propriile preferințe politice și în mare parte aceste preferințe ale diasporei se deosebesc, se află în disonanță cu preferințele populației majoritare care locuiește și muncește acasă, în Moldova. Așa arată rezultatul votului. E și aceasta o realitate a democrației”.

sinteza.org

Lasă un răspuns