ECHIPA

ECHIPA

DANIELA CROITMAN — Fondator. Redactor-șef al portalului de știri. Născută într-o zi cu Vladimir Voronin. O personalitate non-conformistă, fără inhibiții. Sapiosexuală. Trăiesc pentru ironie și sarcasm. Îmi place să citesc cărți despre dezvoltarea personală și psihologie. Ador politica și politicienii moldavi.


ECHIPA

CĂTĂLINA ROTARU — O tânără pasionată de știrile criminale și sex. Îi este frică de bătrânețe și la ai săi 25 de ani, se consideră bătrână. Introvertă și pasionată de pisici, așa o cunoaște lumea. Nu îi plac oamenii proști și speră că într-o zi va putea reveni în Moldova, o țară europeană și dezvoltată.


ECHIPA

RAISA STOIAN — O tânără pasionată de lectură și cărți audio. Îi plac animalele de companiile și luptă pentru drepturile lor. Consideră că fiecare om în viață merită să fie fericit. Idolul ei este Agatha Christie.


ECHIPA

ION MUNTEANU — Un tânăr pasionat de sport, PS5 și politică. Îi place să descopere lucruri noi, să călătorească și să fie lăudat. Are simțul umorului bine dezvoltat și este foarte comunicabil, mai ales atunci când e singur acasă.

sinteza.org