CNA a organizat un quiz „Pro Integritate” la Centrul de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” din Chișinău

quiz pro integritate ACTUAL

Ofițerii anticorupție ai Centrului Național Anticorupție (CNA) au organizat o sesiune de informare și un Quiz Pro Integritate pentru elevii Centrului de Excelență în Medicină și Farmacie „Raisa Pacalo” din Chișinău. 

Sesiunea de informare a avut ca scop promovarea integrității în rândul viitorilor profesioniști din domeniul sănătății, precum și creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța respectării standardelor de etică profesională. Elevii au avut ocazia să afle detalii despre măsurile de prevenire a corupției și despre cum pot contribui la consolidarea integrității în sistemul de sănătate.

Quiz-ul Pro Integritate a fost o componentă interactivă a evenimentului, oferind elevilor oportunitatea de a-și testa cunoștințele într-un format competitiv și dinamic. Acesta a urmărit să consolideze informațiile primite pe parcursul sesiunii de informare și să stimuleze implicarea activă a tinerilor în susținerea valorilor integrității și transparenței.

De menționat, că evenimentul a fost realizat în cadrul Proiectului „Echitate în sănătate prin responsabilizare socială”, implementat de Crucea Roșie din Elveția în parteneriat cu AO HOMECARE și AO CASMED, fiind finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

sinteza.org

Lasă un răspuns