VIDEO// Obrăznicie fără margini! Emilian Crețu în fața copiilor: „*utuț coroana mătii”

alex buretz emilian cretu pas maia sandu copii concert scandal alegeri ACTUAL

Controversatul Emilian Crețu, a intrat din nou în gura lumii. Caricaturistul Alex Buretz ar fi primit în mesajele sale în care actorul își interpretează ”capodopera” necenzurată alături de copii, la un festival din Chișinău.

Crețu a fost numit clovn și promotor al rușinii și a prostiei.

Imaginile video cu mulțimea de copii, care dansează și cântă alături de artist: „*utuț coroana mă-tii” a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale.

Autorul caricaturii a criticat într-un mod dur prestația acestuia, iar internauții nu au ezitat să-l facă cu ou și cu oțet.

„Nu știu cum acest personaj a trecut filtrul de „valori tradiționale” ale moldovenilor, că este chemat să cânte „*utuț coroana mă-tii” în fața copiilor”, a scris  Caricaturistul Alex Buretz pe Facebook.

VIDEO// Obrăznicie fără margini! Emilian Crețu în fața copiilor: "*utuț coroana mătii"
FOTO: Facebook/Alex Buretz

Internauții au fost împărțiți în două tabere, cei care îl critică dur și cei care se mândresc de concertul la care a participat actorul.

”Bune valori promovează și el și sora. Cumătrismul și curvărismul”, a scris o tânără.

”Am ajuns de râsul găinilor. El în loc de copii vede bani”, a replicat un alt comentator.

”Rușinos, ca să nu zic degradant”, este încă un mesaj transmis lui Emilian Crețu de către internauți.

De cealaltă parte, s-au găsit și oameni care să-l încurajeze să facă astfel de concerte și s-au arătat deranjați de mesajul postat de caricaturist.

@emiliancretu #emiliancretu o zi grea dar plina de emotii pozitive!!! #dorashow ♬ sunet original – Emilian Cretu

Amintim că în campania electorală din 2021, Emilian Crețu a lansat piesa ”Încă un pas” și deși a negat că ar fi despre un partid anume, subtil acesta a îndemnat alegătorii să voteze pentru Partidul Acțiune și Solidaritate. Videoclipul a adunat peste 600 mii de vizualizări și peste 10 mii de aprecieri.

Mereu am făcut și voi face ce simte inima mea și creierul meu! Melodia nu este despre un partid anume, este despre o realitate dură pe care o trăiesc oamenii din Moldova”, a precizat Emilian Crețu.

Anterior acesta și-a manifestat susținerea pentru Maia Sandu și PAS, promovând deschis partidul.

sinteza.org

Lasă un răspuns