Inga Grigoriu, reacție la protestele din Kazahstan: La noi a crescut prețul la gaze cu 120%. Ne pregătim de protest contra ipocriților și penalilor din Guvernul PAS

guvern gavrilita 2 POLITIC

Ex-deputatul blocului ACUM și exponent al Platformei DA, Inga Grigoriu, atenționează că formațiunea politică din care face parte dar și susținătorii acesteia, se pregătesc de proteste contra „mincinoșilor, ipocriților, penalilor care fac parte din actuala guvernare”. Conform lui Grigoriu, acțiunile de protest sunt inevitabile, în ciuda faptului că moldovenii sunt greu de pornit.

Declarațiile lui Grigoriu vin drept ca urmare a manifestațiilor ce au loc în aceste zile în Kazahstan, acolo unde cetățenii se arată nemulțumiți de creşterea semnificativă a preţurilor la gazul natural lichefiat (GPL).

„Evident că, aproape tot moldoveanul cu cetățenie a R. Moldova, urmărește sau va urmări ultimele evenimente din Kazahstan și se miră cum oamenii de acolo au îndrăznit să protesteze?! Cu ce tupeu? La noi a crescut prețul la gaze cu 120% și nimic!!! Mai mult decât atât, milionul strigă – bravo noii guvernări!

P.S.: Kazahstan nu este poate cel mai bun exemplu de democrație și libertate de exprimare. Totodată, prin 2014-2017 ne uitam cu invidie la ucraineni, armeni, la România.

P.S.S.: Haideți, din nou, să studiem exemplul Islandei, chiar dacă din punct de vedere geografic, numeric, al modului de gândire nu putem fi comparați”, a mai scris Grigoriu.

sinteza.org

Lasă un răspuns

  1. Aculina

    Oare de ce atunci cind erati aliati in PAS nu erau ipocriti si penali si citi din astea sunt la voi