Teatrele și sălile de concerte revin la regimul obișnuit de lucru. Anunțul făcut de primarul Ion Ceban

310.cl direa teatrului de stat din oradea 1 ACTUAL

Comisia municipiului Chișinău pentru Situații Excepționale, întrunită astăzi în ședință, a decis să ridice mai multe restricții pentru domeniul cultural, sportiv și Horeca. Anunțul a fost făcut de către edilul orașului, Ion Ceban, la finalul ședinței.

Edilul capitalei anunță relaxări în activitățile Horeca, culturale și sportive, dar cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a COVID-19. Decizia urmează să fie publicată.

„Acest lucru ne permite relaxarea unor măsuri atât pentru HoReca, domeniul sportiv, domeniul cultural. O să revenim cu detalii și decizia comisiei va fi publicată în scurt timp, dar am stabilit de comun acord, toți membrii comisiei, 27 la număr, că din 1 decembrie urmează ca teatrele, sălile de concert să revină la activitatea în regim obișnuit, evident, cu păstrarea normelor de siguranță și cu prezentarea, așa cum prevede legislația și normele, a certificatului Covid”, susține Ceban.

Totodată, edilul capitalei anunță că, în viitorul apropiat, va fi publicat programul sărbătorilor de iarnă pentru acest an și modul de desfășurare a acestora.

Ieri, alte 665 de cazuri de contaminare au fost raportate pe întreg teritoriul țării. În același timp, 35 de persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de COVID.

sinteza.org

Lasă un răspuns