VIDEO// Jurnalist ucrainean despre cazul Ceaus: Maia Sandu a îndeplinit comanda lui Zelenski. Fapta reprezintă un act terorist

jurnalist ucrainean despre cazul ceaus 1 POLITIC

Cunoscutul jurnalist și lider ucrainean, Anatolii Șarii a venit cu câteva opinii și precizări pe cazul judecătorului Nicolae Ceaus, ce a fost răpit din curtea unui bloc din Chişinău, în data de 3 aprilie.

În cadrul unui filmuleț postat pe canalul său de Youtube, Șarii a ținut să precizeze că Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a știut perfect că judecătorul ucrainean urmează a fi răpit de pe teritoriul R. Moldova și că implicarea ei este iminentă, ea îndeplinind comanda Președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski.

„Gândiți-vă, cetățean ucrainean este furat de pe teritoriul unui alt stat de către serviciile secrete ale Ucrainei. Sandu a știu despre faptul că pe teritoriul ei vor acționa servicii secrete, străine, ceea ce înseamnă că ea este de facto un spion și a îndeplinit comanda lui Zelenski, posibil, pentru a obține un beneficiu, iar asta deja reprezintă ceva mai serios decât un simplu impeachment. Asta nu doar că este ilegal, dar de facto este un act terorist”, menționează jurnalistul ucrainean.

În context, Șarii a ținut să precizeze că Maia Sandu ar forța o dizolvarea a Parlamentul, din motiv ca comisia parlamentară ce investighează cazul răpirii lui Nicolae Ceaus, să nu reușească să afle toate detalii ce a stat în spatele acestui act de răpire.

În același timp, jurnalistul ucrainean a accentuat că Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski ar pune la cale omorul judecătorului răpit din Republica Moldova, Nicolae Ceaus.

Sinteza.ORG amintește că ex-judecătorul ucrainean, Nicolae Ceaus a fost răpit din centrul Capitalei în data de 3 aprilie, anul curent. Potrivit informațiilor, acesta a fost dus forțat în Ucraina, într-un automobil cu numere diplomatice.

sinteza.org

Lasă un răspuns