Cum te vei schimba de-a lungul anilor, în funcție de zodia ta

horoscop 17 martie 2020 LIFESTYLE

Nimeni nu rămâne aceeași persoană de când se naște până moare. Uneori, unii oameni se schimbă radical într-o clipă!

S-ar putea să simți că ești aceeași persoană ca acum 5 sau 10 ani, dar există unele lucruri care, probabil, s-au schimbat de atunci. Doar pentru că nu percepi transformarea nu înseamnă că ea nu s-a produs. Zodia ta te poate face mai conștientă de asta!

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Berbec, transformarea ta începe atunci când vei realiza că există ceva mai mult pentru tine decât ceea ce ai și ești acum.

În acest moment s-ar putea să simți că ești pe pilot automat. Faci totul fără să te forțezi prea tare pentru că nu știi cu adevărat pe ce trebuie să insiști. Nu ai încă o identitate. De-a lungul anilor, vei începe să te schimbi, reinventându-te atât la interior, cât și la exterior. Îți vei depăși limitele și te vei arunca în provocări, vei ști exact ce vrei de la viață.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

În acest moment te simți foarte bine în zona ta de confort.

Îți place ceea ce trăiești acum și nu faci prea multe pentru a schimba sau încerca lucruri noi. Nimic spontan în viața ta. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, îți vei da seama că trebuie să ieși din zona de confort, chiar dacă nu vrei acest lucru la început. Gândește-te la tine ca la o omidă. În cele din urmă va trebui să ieși din cocon și să te transformi. Maturizarea va reprezenta cea mai mare schimbare din viața ta. Vei înfrunta realitatea. Va fi cea mai bună mișcare pentru tine, dar te va și speria puțin.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ai o viață atât de plină în acest moment, încât nu există o zi fără haos.

Nu știi la ce să fii atentă/ă, deoarece totu ți se pare deopotrivă important și banal. Ești trasă/ă în atât de multe direcții încât nu știi cu adevărat cine ești. Peste câțiva ani îți vei da seama ce se întâmplă cu adevărat. Viața are întotdeauna un plan și este mai bine să lași vântul schimbării să te poarte exact acolo unde trebuie să fii. Odată ce treci prin unele schimbări, vei găsi în cele din urmă direcția corectă în viață. Cu siguranță va dura ceva timp această nebunie, dar totul va avea sens până la urmă.

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Viața, ca și tine, este foarte imprevizibilă și haotică.

Și, mai degrabă decât să încercăm să controlăm totul cât mai mult posibil, este important pentru noi să recunoaștem haosul și să continuăm să mergem mai departe. Chiar acum, probabil, încerci să deții controlul propriei vieți cât mai mult posibil. Este o etapă a învățării, dar există lucruri mult mai importante în viață decât să te cenzurezi. Într-o zi peste câțiva ani vei putea să te bucuri de viață fără a mai simți nevoia să controlezi totul, chiar și în cele mai nebunești zile. Vei începe să faci față răsturnărilor de situație cu măiestrie și să lași haosul să își urmeze cursul, te vei simți mult mai bine.

Leu(22 iulie – 22 august)

Poate crezi că știi ce vrei de la viață, dar toată lumea se schimbă în timp.

În acest moement, ești atât de convins/ă cine vrei să fii în cinci sau zece ani, încât nu vei asculta pe nimeni care îți spune altceva. Ai o energie încăpățânată, care este admirabilă și frustrantă în același timp. Nu îți pierde această energie, dar nici nu o lăsa să pună stăpânire pe tine. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, vei deveni un lider încrezător, gata să realizeze orice. În acest moment, încăpățânarea este ceea ce te împiedică să renunți, dar în curând, nici nu vei mai avea nevoie de ea pentru că vei fi un superstar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Transformarea ta va începe atunci când vei învăța să renunți.

Știu, sună total nebunesc, dar este adevărat. Nu poți controla totul, în ciuda eforturilor tale. Toată această agitație și anxietate din interiorul tău îți pecetluiește soarta de a eșua în viață. În loc să fugi de schimbări sau fii persoana care ai fost întotdeauna, mai bine ai învăța să renunți, să te eliberezi și să lași altceva decât nervozitatea ta să preia conducerea. Va dura ceva timp să faci acest lucru, dar odată ce lași originalitatea și creativitatea să își spună cuvîntul, vei realiza că un pic de haos în viața ta este bun pentru tine.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Îți dorești atât de mult să-ți găsești adevărata iubire și adevăratul tău sens în viață încât sari de multe ori de la o persoană la alta și de la un ideal la altul, încercând să vezi ce ți se potrivește.

În timp ce ai atât de multă dragoste de oferit, tot nu ești în stare să găsești cu adevărat relații care să dureze. Schimbarea durează ani, dar este important să nu renunți niciodată la lucrurile care contează cel mai mult pentru tine, cum ar fi dragostea și acceptarea. În timp, vei deveni cineva capabil să găsească acele conexiuni sufletești și să creeze relații cu rădăcini adânci. Iubirea este mantra ta în viață. Așa că, las-o să fie mereu ghidul tău pe măsură ce te schimbi.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Ți-e foarte frică să te deschizi către ceilalți și să arăți ceea ce simți.

Preferi să îți ții adevăratul sine blocat, de teamă că lucrurile se vor schimba și vei ajunge să pierzi pe cine de care te simți cu adevărat apropiat/ă. Din păcate, asta este viața. Nu întotdeauna poți face ceva pentru a păstra lucrurile la fel după atâția ani. Dar, deși perspectiva schimbării poate fi incredibil de înfricoșătoare pentru tine, este și un lucru foarte bun. Dacă înveți să te deschizi în fața experiențelor noi, ți-ai putea construi o protecție emoțională excelentă.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Acum, viața te este o aventură totală.

O trăiești din plin. Sincer, ești zodia la care toate celelalte semne ar trebui să caute inspirație. Schimbarea nu te sperie, pentru că știi că viața e plină de schimbări. Dacă nu încerci să o controlezi, te vei bucura de întreaga călătorie. S-ar putea să nu simți că te-ai schimbat, dar când vei privi în urmă, vei vedea că lucrurile nu mai sunt la fel. În acest moment, trăiești pentru aventură fără niciun motiv, doar bucurându-te de ceea ce viața are de oferit. De-a lungul anilor, vei realiza ce este cel mai important și vei începe să trăiești pentru o cauză, cu avantajul suplimentar al aventurii.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Îți place să deții controlul asupra vieții tale.

De fapt, o faci atât de bine încât te pregătești chiar și pentru situațiile în care lucrurile vor merge prost și ai întotdeauna un plan de rezervă. Ești plin/ă de logică și acuratețe până la punctul în care oamenii sunt aproape siguri că ești un robot. Dar, imprevizibilitatea este uimitoare, chiar dacă te îndepărtează de cursul planificat. Schimbarea pentru tine este ulra-concentrată, nu există mai multe schimbări mici, ci o schimbare mare care îți transformă întreaga viață. Îmbrățișează imprevizibilul, deoarece acesta îți va aduce și mai succes în viață, decât să rămâi blocat/ă în rutina în care te afli acum.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Ești unul dintre puținele semne zodiacale care întâmpină schimbarea cu brațele deschise.

Acesta este elementul tău, așa strălucești cu adevărat. În acest moment, îți este sete de schimbare, dar nu prea ai o cale reală în viață. Îți place doar să încerci totul o dată și să îți faci o idee despre ceea ce este acolo. Transformarea ta va fi bruscă și revigorantă. Într-o zi, vei putea să privești înapoi la trecutul tău tumultos și să fii recunoscător/oare pentru modul în care tot haosul acela te-a adus aici. În câțiva ani, o cale de descoperire de sine în care te vei simți în sfârșit confortabil în propria piele și vei îmbrățișa tot ceea ce viața îți va iferi cu entuziasm pentru viitor.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Acum, îți place să-ți trăiești viața ajutându-i pe ceilalți.

Faci tot posibilul să te asiguri că toți ceilalți o duc bine. Dar uiți de tine și uiți că meriți cea mai bună viață. Ești o persoană foarte bună, pentru că știi exact cât de greu poate fi să găsești pe cineva în care să ai încredere. Transformarea ta va începe atunci când îți dai seama că și tu meriți ce e mai bun. Aceasta este o realizare pe care trebuie să o descoperi singur/ă/ Nimeni altcineva nu poate face asta pentru tine. Dar, în cele din urmă, vei învăța să trăiești atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Vei fi cel care este încă acolo pentru toată lumea, dar cu bonusul suplimentar de a te iubi și pe tine.

sinteza.org

Lasă un răspuns