Horoscop zilnic: horoscopul zilei de azi | 07.11.2020

LIFE

BERBEC
Ai ceva de învățat din situațiile complicate pe care le trăiești de ceva timp, dar pentru asta e nevoie de o anumită dispoziție, mai calmă, mai reflexivă, poate și de dialoguri cu o persoană potrivită.

TAUR
Ai nevoie de regăsire în armonia pe care ți-o poți asigura cu forțe proprii în familie, în mediul tău intim. Pacea pe care ți-o vei oferi în dar e cel mai prețios lucru pe care-l vei trăi astăzi.

GEMENI
Poți acorda mai multă atenție vocii inimii care cere și ea, câteodată mai timid, ca astăzi, câteodată mai tare, ce are nevoie. Vei avea doar motive de bucurie, dacă o asculți.

RAC
Surprinzător, dar tu ești cel care renunță mai ușor la sensibilitatea care încurajează armonia din relațiile cu cei din jur. Rezultatele nu te vor mulțumi.

LEU
Poate că cei din jur nu mai au loc să se manifeste, așa cum sunt ei, din cauză că tu umpli tot spațiul cu personalitatea ta. Aceasta poate fi explicația pentru faptul că anumite persoane nu te simpatizează.

FECIOARĂ
Situația se inflamează foarte ușor, dar din motive care nu merită atenție, fie că sunt mai vechi sau mai noi. Dacă prețuiești mai mult armonia și liniștea, de ele vei avea parte întreaga zi.

BALANȚĂ
Poate ar fi mai bine să lași deoparte orice motiv de dispută, mai ales în cuplu, ca să îți asiguri o zi frumoasă, lipsită de conflicte, chiar dacă ești convins că ai dreptate.

SCORPION
Cauți avantajele în situațiile pe care nu le poți controla, dar s-ar putea să nu le găsești și să decizi să renunți la orice implicare. O idee mult mai sănătoasă ar fi să lași lucrurile în voia lor astăzi.

SĂGETĂTOR
De la un prieten poate veni o propunere foarte bună, care te va ajuta să te destinzi cu adevărat, lăsând grijile deoparte, mai ales pe cele care ți-au umbrit viața în ultima perioadă.

CAPRICORN
Te poți opune planurilor grupului de prieteni sau ai putea alege altceva, mai potrivit cu dispoziția ta, să asculți ce au de spus cei din familie și să petreceți mai mult timp în familie.

VĂRSĂTOR
Bine ar fi să ieși din scenariul în care tu trebuie să fii pe placul tuturor și să-ți pese de toată lumea. Ai putea, pentru diversitate, să te ocupi mai mult de tine, de nevoile tale reale.

PEȘTI
Ești tentat să îți asumi mai multe responsabilități decât trebuie, din dorința de a controla anumite situații. Problema e că nu de asta ai nevoie acum, ci de relaxare, de revigorare reală.

sinteza.org

Lasă un răspuns