Horoscop zilnic: horoscopul zilei de azi | 06.11.2020

horoscop zilnic miercuri 12 august 2020 nativii berbec vor suferi crunt din dragoste 472076 LIFESTYLE

Berbec

Astăzi te preocupă foarte mult securitatea emoțională, dar și cea materială, așa că este momentul cel mai bun pentru a vedea ce anume lipsește din viața ta și ce ai putea face pentru a te simți în siguranță. Din punct de vedere material, ai șansa de a te stabiliza, prin recuperarea unor bunuri sau a unor sume de bani, ori prin obținerea unui ajutor. Partenerul de viață este punctul tău de echilibru, așa că fii gata să-i soliciți sprijinul.

Taur

Luna in Rac activează zona comunicării și transmiterii informației, deplasărilor și activităților legate de documente. Intuiția te ajută să clarifici o serie de neînțelegeri și să refaci niște relații care deveniseră șubrede. Știi exact ce și când să spui, astfel încât mesajul tău să fie foarte clar și foarte bine perceput de interlocutori. Este o zi bună și pentru semnarea unor documente.

Gemeni

Astăzi ai șanse să găsești soluțiile cele mai bune pentru a te redresa din punct de vedere financiar. De exemplu, e posibil să renunți la niște capricii și plăceri personale, pentru a investi în lucruri cu adevărat utile. Pe de altă parte, poți să faci niște schimbări în stilul de lucru sau în ce privește domeniul de activitate, mai ales dacă ce ai in prezent acolo nu îți oferă satisfacțiile dorite.

Rac

Luna se află în zodia ta, unde se simte ca acasă. Este o zi axată pe sentimente și emoții, mai mult decât pe mental și logică. Unii nativi se pot reîntâlni cu iubiri din trecut, alții se află în plină reconfigurare a unei relații amoroase sau a relației cu copiii. Oricum, ar fi bine să dedici această zi activităților creative, care te inspiră și îți aduc bucurie.

Leu

Cu Luna plasată într-o zonă a discreției, este momentul potrivit pentru retragere în sine și autoanaliză. Recomandarea pentru astăzi este să nu-ți încarci foarte mult programul, mai ales cu activități solicitante din punct de vedere emoțional, tocmai pentru a-ți rămâne timp mai mult pentru tine. Familia poate avea un rol major în recapatarea și menținerea echilibrului.

Fecioara

Prezența Lunii in Rac, în sfera prietenilor și aspirațiilor, vorbește despre experiențe intense și vești emoționante, dar și despre reformularea unor proiecte și aspirații. Este posibil ca astăzi să ai stări emoționale schimbătoare, în urma împărtășirilor făcute de  prieteni sau aflării unor vești de la sau despre aceștia. E important să nu cazi în capcana de a-ți asuma o serie de probleme care nu te privesc.

Balanța

O zi importanta pentru carieră. Deși pot exista temeri legate de desfășurarea unor activități de la locul de muncă, ai un fler extraordinar când vine vorba despre oportunități de câștig și acumulare materială. Însă dacă reușești să renunți la frică, pesimism și nerăbdare, rezultatele profesionale vor fi excelente și se vor reflecta și in portofel.

Scorpion

Ești foarte intuitiv și senzitiv în cursul zilei de astăzi, astfel că poți avea premoniții și revelații, dacă ești atent la tine și la vocea interioară. Pe de altă parte, ziua de astăzi este excelentă pentru a te concentra asupra unui vis al tău, ajutând în acest fel la împlinirea lui.

Săgetător

Prioritatea ta pe tot parcursul zilei de azi se pare că este reprezentată de bani. Dorești să știi cum stai, pe cine te poți baza, care sunt mijloacele pe care le ai la dispoziție și cum te poți folosi de ele. Numai că socoteala de-acasa nu se potrivește cu cea din târg, astfel că norocul vine pe ușa din dos, când și de la cine te aștepți mai puțin.

Capricorn

Primești recunoaștere, ești apreciat, relațiile cu prietenii sunt armonioase. S-ar putea să se ivească ocazia de a depana amintiri cu un prieten, ceea ce te ajută să înțelegi și să accepți o serie de gesturi făcute de acesta în trecut. Practic, e momentul să renunți la niște resentimente, să ierți ce e de iertat și să lași trecutul acolo unde îi este locul.

Vărsător

Oportunitățile de care beneficiezi astăzi sunt în strânsă legătură cu cariera  și poziția socială. O șansă pe care nu ai văzut-o până acum, un drum colateral, o relație pe care nu ai valorificat-o sau o propunere mai veche pe care nu ai pus mare preț, poate însemna un pas spre succesul unei afaceri sau a unor demersuri de afirmare socio-profesională.

Pești

Luna în Rac, sensibilă și protectoare, traversează zona iubirii, creativității și copiilor. Așadar, astăzi implică-te doar în activități creative, bucură-te de lucrurile mărunte ale vieții, fii gata să-ți manifești iubirea față de oamenii dragi din viața ta. Dacă ai în lucru un proiect creativ, astăzi poți avansa spectaculos, pentru că ești foarte inspirat și creativ.

sinteza.org

Lasă un răspuns