Site icon sinteza.org

Igor Dodon a organizat o conferință de presă și a spus prioritățile pentru următorul mandat, dacă va câștiga

28406303

Din cele 10 puncte pe care le-a avut Dodon în lista sa, acesta a adus acuzații Maiei Sandu, dar mai puțin a vorbit despre realizările sale.

Eu nu voi permite întoarcerea carantinei. Dar eu sunt ferm convins că Maia Sandu va lua exemplul UE și va închide din nou economia, școlile și grădinițele pentru câteva luni.

Maia Sandu a blocat anul trecut inițiativa mea, de indexare a pensiilor de 2 ori pe an

Îmi asum să revenim la ideea de micșorare a vârstei de pensionare.

Maia Sandu a închis peste 180 de școli și grădinițe. Maia Sandu! Acest lucru înseamnă distrugerea satelor. Dacă Maia Sandu va reveni la guvernare, va închide școlile

Maia Sandu propune să stăm cu mâna întinsă la europeni după bani. Noi avem nevoie de împrumuturi, dar nu pentru consum, ci pentru dezvoltarea infrastructurii.

Noi am majorat substanțial fondul de subvenționare pentru agricultură. Noi am găsit anul acesta sute de mln de lei, ei anul trecut nici măcar câteva zeci nu au putut găsi. Maia Sandu președinte = haos, instabilitate, o să primiți 0.

Noi nu vom permite lichidarea primăriilor mici și raioanelor. Maia Sandu în anii 90 a fost implicată în acest proces.

Eu nu voi permite să închinăm țara rușilor sau românilor. Frate, frate, dar fiecare e stăpâna la el acasă. Statalitatea e prioritatea mea. Ea vrea să fie președinte ca să lichideze țara.

Eu nu particip la marșurile gay din Chișinău, așa cum a participat Sandu în ultimii ani”.

Exit mobile version