Horoscop zilnic: horoscopul zilei de azi | 29.10.2020

LIFE

Conjuncția Lunii cu Marte predispune la stări de tensiune și iritare. Din cauza impulsivității crescute, disputele pot degenera cu ușurință în certuri serioase.

Recomandarea noastră este să vă păstrați calmul și să încercați să nu polemizați ca să nu faceți gesturi pe care le-ați putea regreta mai târziu.

BERBEC:

Câteva evenimente neprevăzute vă fac să acumulați întârzieri supărătoare. Dacă v-ați propus să încercați o afacere nouă, vă recomandăm să nu vă faceți planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiți dezamăgit. Ar fi bine să lăsați pe mâine deciziile importante

TAUR:

Începeți o activitate de pe urma căreia veți câștiga bine. Dar, pentru ca succesul să fie deplin, vă recomandăm să vă temperați spiritul critic.Păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață! Spre seară s-ar putea să aflați de la un prieten că o cunoștință a avut un accident.

GEMENI:

O rudă mai în vârstă nu-și respectă promisiunea de a vă împrumuta o sumă de bani. Nu este cazul să-i faceți reproșuri. Vă sfătuim să fiți cât mai înțelegător cu cei din jur. Astăzi puteți să țineți cont de intuiție.

RAC:

În sfârșit, șefii încep să vă aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea ca atmosfera tensionată din jur să vă încurce planurile de afirmare în societate. Evitați întâlnirile cu prietenii, petrecerile și deplasările.

LEU:

Dimineața s-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că ați cheltuit mult pe lucruri care nu erau neapărat necesare.Încercați să vă stăpâniți nervozitatea și evitați discuțiile în contradictoriu cu femeile din anturaj. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei.

FECIOARĂ:

Este posibil să fiți implicat într-un scandal la serviciu din cauza bârfelor unei colege. Vă recomandăm să nu faceți afirmații dure, pentru că neînțelegerile se lămuresc, dar jignirile nu se uită. După-amiază primiți într-un mod nesperat o sumă important de bani.

BALANȚĂ:

Evitați drumurile cu mașina. Există pericolul să faceți un accident de circulație. Oricum, fiți mai prudent decât de obicei! În privința afacerilor, ar fi bine să nu riscați nimic și să evitați speculațiile. 

SCORPION:

S-ar putea să fiți tensionat și irascibil din cauza sarcinilor de serviciu. Aveți mult de lucru si vă enervează că nu vă sprijină nimeni. Vă sfătuim să nu faceți declarații de care ați putea regreta mai târziu.

SĂGETĂTOR:

S-ar putea să aveți o controversă cu șeful direct și să reacționați impulsiv. Vă recomandăm să fiți prudent. Ar fi bine să vă odihniți mai mult. Sunteți la un pas de extenuare. 

CAPRICORN:

Dimineața aflați că trebuie să plecați într-o călătorie de afaceri. Este posibil ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu v-ați ales bine momentul, determinându-vă să amânați călătoria. Acordați mai multă atenție familiei!

VĂRSĂTOR:

O dispută cu șefii s-ar putea să se soldeze cu anularea unei delegații în care trebuia să plecați zilele acestea. Din cauza oboselii, s-ar putea să resimțiți o stare accentuată de tensiune. Evitați discuțiile contradictorii!

PEȘTI:

Vă irită problemele care apar din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Nu refuzați comunicarea! Sunt șanse să ajungeți la un punct de vedere comun. Țineți cont de recomandările familiei!

sinteza.org

Lasă un răspuns